Honing van de imker
Marijke en Peter, imkers
INFO OVER BIJEN

Alles wat u wil weten
van naaldje tot draadje
 imker marijke
Kan ik u helpen ?
 soorten honing  

creme honing

honing zonder  suiker

propolis

royal jelly

 mede honingwijn

rauwe honing

bio honing

koud geslingerde honing

koninginnebrij

pollen

bijenbrood

bijen-was

info over bijen

honing gezond
 
_________________________________________________________________________________________________________
Zuiver ambachtelijk     Eigen productie     Scherpe prijzen
    ☆ Recensies
Privacy

Privacy

Algemeen
Deze website bewaart geen gegevens van individuele bezoekers.

Enkel wanneer u een bestelling plaatst worden de door u ingegeven data bewaard voor de verwerking van uw order. Uw gegevens worden verwerkt door ons zelf in functie van uw bestelling en niet doorgegeven aan derden.

Door het verstrekken van uw persoonsgegevens geeft u ons uitdrukkelijk de toelating om deze persoonsinformatie te verwerken.

Informatierecht
De verantwoordelijke voor de verwerking van je persoonsgegevens is Vredeborg vof Vredeborgstraat 7 te B2530 Boechout BE 0881 112 267 waar u steeds met al uw vragen terecht kan.

Cookies
Er is een bewerkingsovereenkomst met Google Analytics, die bezoekersgegevens versleuteld en geanonimiseerd verwerkt. Wij delen geen persoonlijke gegevens van de bezoekers met Google. De door Analytics geplaatste cookies worden niet gecombineerd met andere diensten van Google. Google analytics levert ons noodzakelijke, geanonimiseerde, gegevens voor een efficient beheer van deze site.

Correcties
Uw recht om uw gegevens op te vragen en te corrigeren.
De klant die zijn identiteit bewijst (kopie van identiteitskaart) kan met een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gratis bij voormelde de schriftelijke mededeling bekomen van zijn persoonsgegevens. Desgevallend kan hij ook de correctie vragen van de gegevens die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Uw gegevens worden meegedeeld uiterlijk 30 dagen na ontvangst van uw aanvraag. In geval van wijziging van de administratieve gegevens van de klant, zal deze ons hiervan op de hoogte brengen binnen de maand van de wijziging. U kan ook, na voormelde bewezen identiteit , de verwijdering vragen van uw gegevens.

Melding van schending privacy
Indien u meent dat wij een onrechtmatige inbreuk plegen op uw privacy, wordt u verzocht om ons daarvan op de hoogte te brengen via e-mail. Wij zullen al onze commerciele mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en te corrigeren.